Detailní popis produktu
Lyofilizace je proces, při kterém jsou švěstky prudce zmraženy a následně je zmražená voda uvnitř ovoce vypařena. Ovoce si díky tomuto speciálnímu postupu udržuje vlastnosti své čerstvé podoby a to bez jakýchkoliv přidaných látek. Zůstává jeho objem, barva, textura a chuť i maximální obsah vitamínů a minerálů, které by byly při sušení tepelnou cestou zničeny. Navíc je úžasně křupavé!
- Složení: švestky 100 %.
- Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
- Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100 g: |
Energetická hodnota |
1532 kJ/362 kcal |
Bílkoviny |
3,7 g |
Tuky |
2,1 g |
Nasycené mastné kyseliny |
0,4 g |
Sacharidy |
76,3 g |
Z toho cukry |
52,8 g |
Vláknina |
11,8 g |
Sůl |
0,06 g |